Ovosan 90 kapslí

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Ovosan 90 kapslí
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 € Posledný kus

Popis produktu

DÁVKOVANIE
Užívajte 2 kapsule denne. Pri stavoch vyčerpanosti a vážneho oslabenia organizmu až 9 kapsúl denne. Kapsule užívajte najlepšie po jedle. Je vhodné zabezpečiť zvýšený prívod tekutín (cca 2,5 - 3 litre denne) pre účinnejšie detoxikáciu organizmu. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov.

BALENIE
90 kapsúl - dávka na 45 dní

UPOZORNENIE
Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani syntetické farbivá, nie je návykový. Reakciou na vyplavované toxické látky v období detoxikácie organizmu môže krátkodobo byť pocit únavy, podráždenosti, bolesti hlavy, popr. porucha spánku. Pri závažných ťažkostiach konzultujte dávkovanie s lekárom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C.

ĎALŠIE OZNÁMENIE
V našej ponuke nájdete tiež:

*
Graviola anona (Annona muricata) 90 kapsúl ,
*
R1 Chladiaci gél s Lactokine 30x6 g ,
*
R2 Upokojujúci emulzia s Lactokine - po ožarovaní 168x1 g .

Ďalšie informácie o produkte Ovosan nájdete v článkoch:
- Ja, Ovosan ,
- Ovosan .

POPIS
Ovosan je prírodný preparát a nie umelo vytvorená chemická zlúčenina. V rade orgánov ľudského tela môžu existovať tzv. spiace bunky, ktoré sa na základe vonkajších impulzov (stres, dlhodobá záťaž, vyčerpanie a podobne) môžu prebudiť k svojej zhubnej činnosti.
Zásadnou výhodou účinnej látky PNAE je, že neohrozuje zdravé bunky, naopak je pomáha vyživovať. Zdravé bunky totiž obsahujú enzým, ktorý štiepi fosfolipidy PNAE. Zvyšné štepy potom pomáhajú pri regenerácii bunkových membrán.
V narušených bunkách tento enzým nie je funkčný, bunky teda nemôžu fosfolipid PNAE rozštiepiť, ten sa hromadí v bunke a svojou zvýšenou koncentráciou zvyšuje permeabilitu (priepustnosť) bunkových membrán, ktoré tak ničia.

PRÍDAVNÉ LÁTKY
želatína, glycerol, voda