Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Gelacan Chondro Forte 500 g
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

Kolagénne doplnkové krmivo CHONDROCAN FORTE podporuje REPARATÍVNE PROCESY V KĹBOVOM SYSTÉME pri liečbe chorôb pohybového aparátu psov

VETERINÁRNY PRÍPRAVOK CHONDROCAN FORTE OBSAHUJE:
* KOLAGÉNNE PEPTIDY CHP - zvyšujú syntézu kolagénu, vyživujú a regenerujú kĺbovej chrupavky, šľachy, väzy a kosti a zmierňujú až odstraňujú tak následky predchádzajúcej nedostatočnej výživy alebo poškodenia kĺbov, zabraňujú ďalšiemu úbytku chrupaviek, zlepšujú hybnosť a zmierňujú bolestivosť.
* CHONDROITÍN SULFÁT A GLUKOZAMÍNSULFÁT - váži v kĺbovej chrupavke vodu a zabezpečujú tak jej vhodné mechanicko-elastické vlastnosti. Znižujú aktivitu enzýmov poškodzujúcich kĺbovú chrupavku, pozitívne ovplyvňujú jej metabolizmus a majú protizápalové účinky.
* KYSELINA HYALURONOVÁ - je prirodzenou súčasťou synoviálnej kĺbovej tekutiny. Pôsobí lubrikačný, zlepšuje visko-elastické vlastnosti kĺbovej tekutiny a tlmí nárazy v kĺboch.
* MANGÁN - je dôležitým stopovým prvkom zasahujúcim do metabolizmu kolagénu a spojivových tkanív

CHONDROCAN FORTE SA ODPORÚČA PODÁVAŤ:
* pri ochorení pohybového a väzivového aparátu,
* pre intenzívnu regeneráciu kĺbových chrupaviek, kostí a väzov,
* pri ochorení a poranení kĺbov, šliach a väzov,
* pri dysplázii bedrových kĺbov

BALENIE
500 g (sypký prášok)

DÁVKOVANIE
Dávkujte 2 g na 10 kg hmotnosti psa. Odmerajte dennú dávku podľa hmotnosti psa. Prípravok nasypte do kŕmenia a zalejte primeraným množstvom vody, aby došlo ku vmiešanie prípravku do krmiva. Podávajte denne po dobu minimálne 2 mesiacov. Kúru je vhodné 3x ročne opakovať. Trvalé podávanie je možné

UPOZORNENIE
Doplnkové krmivo. Skladujte v uzavretom obale v suchu a pri teplote do 25 ° C

PRÍDAVNÉ LÁTKY
kolagén hydrolyzovaný (73%)