Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Sefiros ScruSha5 - Ultrazvuková špachtľa
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

Sefiros ScruSha5 - Ultrazvuková špachtľa

Krásna pleť je predovšetkým čistá. Na trhu je v súčasnosti obrovské množstvo čistiacich produktov, prečo ale nesadiť na skutočného odborníka?

VLASTNOSTI:
- pomáha atomizovanej vode preniknúť do pokožky
- zaisťuje maximálne efektívnu exfoliáciu (peeling)
- zvyšuje elasticitu pleti
- stimuluje syntézu kolagénu
- zaručuje hodvábnu a žiarivú pokožku
- kompaktné balenie ideálne na cesty

Funkcia
CLEAN
Kompaktná špachtľa Sefiros ScruSha5 ponúka dva režimy: CLEAN a LIFT. V režime CLEAN jemne čistíte pleť od všetkých nečistôt a mastnoty.
Režim CLEAN – Pred použitím vyčistite a zvlhčite pleť. Stlačte tlačidlo On/Off/Mode do režimu CLEAN. Vykonajte exfoliáciu špachtľou smerom dole a rovnomerne pozdĺž kontúr. Potomopláchnite tvár čistou vodou.

LIFT
Metóda LIFT zaisťuje dôkladné prekrvenie azpevnenie zoslabnutej pleti. Zapracuje tiež sérumhlbšie do pokožky.
Režim LIFT – Tvár navlhčite. Naneste na tvár rovnomerné množstvo séra. Zariadenie zapnite do režimu LIFT. Držte zariadenie prednú stranou k tvári a jemne zapracovávajte čepelisérum do pokožky pozdĺž obrysu tváre smerom nahor.

Technológia
Vibračná masáž zlepšuje krvný beh a podporuje lymfatický systém. Je hojne využívaná prichudnutie, pretože účinne rozkladá tuk a prispieva k pružnejšej a hladšej pokožke. Rovnako zázračne pôsobí aj na našu pleť.
Technológia využíva účinky elektrického mikroprúdu, ktorý preniká do pokožky a stimuluje pohyb pevných svalov. Vďaka EMS sa aktivujú bunky a dochádza k podpore tvorby kolagénu. Jedná sa o ideálny spôsob spevnenia pleti a liftingu.

Ultrazvukové vibrácie – Vďaka ultrazvukovým vibráciám vám naše prístroje doprajú dôkladné čistenie pleti a účinnú exfoliáciu (peeling). Pomáhajú detoxikacipleti, podporujú bunkový metabolizmus a stimulujú bunky k vyššej regenerácii. Pomáhajú tiež absorbovať aktívne látky z krémov a sér hlbšie do pokožky.

Predstavujeme ULTRASONICKÉ ČISTENIE PLETI, ktoré sa snúbia v produkte SEFIROS SCRUSHA5. Kompaktná špachtľa využíva TECHNOLÓGIU ULTRAZVUKOVÝCH VIBRACIÍ a POZITÍVNYCH IONTOV, ktoré vaše obľúbené sérum či hydratačný krém dostanú hlboko do pokožky a umožňujú tak JEJ VÝŽIVU TIEŽ ZVNÚTRA.

Kompaktná špachtľa SEFIROS SCRUSHA5 ponúka dva režimy: CLEAN a LIFT. V režime CLEAN jemne ČISTÍTE PLEŤ OD VŠETKÝCH NEČISTOT A MASTNOTY. Metóda LIFT zaisťuje DÔKLADNÉ PREKRVENIE a SPEVNENIE ZOSLABNEJ PLETI. Zapracuje aj sérum hlbšie do pokožky.

Stimuláciu svalov pokožky a ich bunkovú obnovu zaistí TECHNOLÓGIA EMS, ktorá súčasne podporuje STIMULÁCIU KOLAGENU. Túto látku dôverne poznajú športovci, okrem zdravého pohybu ale ovplyvňuje aj ELASTICITU A PEVNOSŤ PLETI. Súhra DÔKLADNEJ EXFOLÍCIE, ÚČINNÉHO VYČISTENIE PÓROV a TECHNOLÓGIA EMS zaisťuje pokožke vitalitu a žiarivý, zdravý vzhľad.

Kompaktnú špachtľu Sefiros ScruSha5 predstavujeme v MINIMALISTICKOM DIZAJNE, ktorý kombinuje PRAKTICKÝ MAGNETICKÝ KRYT a SILIKÓNOVÝ UZÁVER. Prístroj je vybavený USB PORTOM, TLAČIDLOM FUNKCIÍ, kontrolkou napájania a prehľadným rozlíšením REŽIMU LIFT A CLEAN. Súčasťou balenia je tiež ČISTIACA HADRÍK a NABÍJACÍ KÁBEL TYPU C.

OBJAVTE KÚZLO PEELINGU A ŠETRNÉHO LIFTINGU SO ZARIADENÍM SEFIROS SCRUSHA5. CESTA ZA KRÁSNOU PLEŤOU NIKDY NEBOLA JEDNODUCHŠIA! PRODUKT JE ODOLNÝ PROTI STRIEKAJÚCEJ VODE (IPX5) A BUDE TAK SKVELOU SÚČASŤOU VAŠEJ KÚPEĽŇOVEJ RUTINY.

REŽIM CLEAN – Pred použitím VYČISTITE A ZVLHČITE PLEŤ. Stlačte tlačidlo ON/OFF/MODE do režimu CLEAN. Vykonajte exfoliáciu špachtľou SMEROM DOLE a rovnomerne pozdĺž kontúr. Potom OPLÁCHNITE Tvár čistou vodou.

REŽIM LIFT – Tvár navlhčite. Naneste na tvár rovnomerné množstvo séra. Zariadenie zapnite do režimu LIFT. Držte zariadenie prednou stranou k tvári a jemne zapracovávajte čepeľové sérum do pokožky pozdĺž obrysu tváre smerom nahor. Pre správnu funkciu EMS sa dotýkajte jedného z dvoch senzorov prístroja na bokoch.

Ďalšie produkty z radu Pleťové přístroje:

Prístroj na vyhladenie vrások AntiAge pre krk a tvár Sefiros GuSha5
Doprava 0 €

Sefiros

Prístroj na vyhladenie vrások AntiAge pre krk a tvár Sefiros GuSha5

85.1 
Sefiros Brusha5 - Silikónový hĺbkový čistič pleti
Doprava 0 €

Sefiros

Sefiros Brusha5 - Silikónový hĺbkový čistič pleti

26.5 
AntiAge pre oblasť očí Sefiros EyeSha5 - Prístroj na vyhladenie vrások
Doprava 0 €

Sefiros

AntiAge pre oblasť očí Sefiros EyeSha5 - Prístroj na vyhladenie vrások

55.8