Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i

Popis produktu

TANITA vytvára NOVÚ GENERÁCIU PRODUKTOV, ktoré poskytujú osobné, hĺbkový a presný údaj o zložení tela. DIGITÁLNA VÁHA TANITA BC-601 je s pamäťou pre 4 osoby, rozlišuje dospelý mód (od 18 do 99 rokov), detský mód (deti od 5 rokov, od výšky 90 cm), atletický mód (pre športovcov k zhodnoteniu vplyvu ich tréningu na celkovej / segmentální telesnej kompozíciu). Tlačidlami a animované ilustrácie sú jasné a užívateľsky príjemné.
DIGITÁLNA VÁHA TANITA BC-601 bola navrhnutá PRE ŠPORTOVCOV K ZHODNOTENIU VPLYVU ICH TRÉNINGU NA CELKOVEJ / SEGMENTÁLNÍ TELESNEJ KOMPOZÍCIU. Tento unikátny produkt podáva INDIVIDUÁLNE VÝSLEDKY PRE KAŽDÚ Z 5 ČASTÍ TELA - obe ruky, nohy a trup. Držadlá rúk umožňujú snímanie kompozície rýchlo a presne. Ďalšou funkciou je KALENDÁR A POROVNÁVACIE GRAFY, ktoré ukazujú históriu pre každú časť tela a pre každý výsledok, takže užívateľ môže sledovať ich vývoj, deň po dni, týždeň po týždni a mesiac po mesiaci počas 3 ročnej periódy

Na základe odporu vodivosti nepatrného elektrického prúdu tzv. METÓDOU BIOELEKTRICKEJ IMPEDANCIA (BIA) zmeria DIGITÁLNA VÁHA TANITA BC-545N skutočné percento podielu telesného tuku. Váha meria percentuálny PODIEL TELESNEJ VODY, DCI (denný príjem kalórií), METABOLICKÝ VEK, MUSCLE MASS (svalovú hmotu), PHYSIQUE RATING (hodnotenie fyzickej kondície), VISCERÁLNY TUK, HMOTNOSŤ KOSTÍ, SVALOV A% TUKU pre jednotlivé končatiny a trup. Rozširujúce funkcie sú dostupné len u osôb starších ako 18 rokov.
BC-601 MERIA NASLEDOVNÉ DÁTA A UKLADÁ ICH NA SD KARTU V CSV FORMÁTE:

1. Hmotnosť s presnosťou 100 ga kapacitou 150 kg
2. Percento telesného tuku s indikátorom zdravia, presnosť 0,1%

* celé telo
* pravá paže
* ľavá paže
* pravá noha
* ľavá nová
* trup

3. Svalovú hmotu s presnosťou 100 g

* celé telo
* pravá paže
* ľavá paža
* pravá noha
* ľavá nová
* trup

4. Kostnej hmotu s presnosťou 100 g
5. BMI
6. Denný príjem kalórií kcal a kilojoulov
7. Metabolický vek
8. Celková telesná tekutina v 0,1%
9. Viscerálny tuk s indikátorom zdravia a trend
POPIS FUNKCIÍ:

* PODIEL SVALOVEJ HMOTY - táto funkcia ukazuje hmotnosť priečne pruhovaných i hladkých svalov, vrátane vody v nich obsiahnuté.
* HMOTNOSŤ KOSTÍ - znamená množstvo kalcia a ostatných minerálov.
* VISCERÁLNY TUK - tuk v brušnej dutine, ktorý obklopuje vnútorné orgány

. Výskumy dokazujú, že hoci Vaša hmotnosť a% telesného tuku zostáva rovnaké, s pribúdajúcim vekom sa ukladanie tuku mení a tuk sa čím ďalej viac ukladá v oblasti brucha, obzvlášť u žien v menopauze. Zistenie množstva viscerálneho tuku a jeho prípadné zníženie a udržiavanie na prípustné hodnote, pomôže znížiť riziko chorôb - srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku, atď.
Radca viscerálneho tuku - poradí, či je množstvo viscerálneho tuku v normálnych alebo zvýšených hodnotách.
* DENNÝ PRÍJEM KALÓRIÍ - DCI: je súčtom kalórií pre základný metabolizmus a kalóriami potrebnými pre metabolizmus spojeným s fyzickou aktivitou počas dňa.
* METABOLICKÝ VEK - táto funkcia spočíta vaše BMR a ukáže vám priemerný vek, ktorému patrí váš metabolizmus
. Ak je Váš metabolický vek vyšší než Váš skutočný vek, znamená to, že musíte zlepšiť bazálny metabolizmus. Zvýšená telesná aktivita Vám pomôže zväčšiť objem svalového tkaniva a znížiť Váš metabolický vek. Váha ukazuje hodnoty od 12 do 90.
Nižší vek ako 12 sa na displeji zobrazí "12", vyšší ako 90 sa na displeji zobrazí "90".
* URČENIE ROZMEDZIE ZDRAVÉHO TELESNÉHO TUKU: váha automaticky porovnáva percento tuku s percentom tuku zdravého človeka (stanovené svetovou zdravotníckou organizáciou na základe dlhodobých výskumov) a výsledok zobrazí na displeji v štyroch stupňoch
. Meria tiež u detí

BALENIE
* digitálna váha Tanita BC-601,
* batérie,
* manuál vrátane českého návodu

UPOZORNENIE
Pred použitím si dôkladne prečítajte návod na použitie


Použitie:
Užívateľ stojí na 4 plochách pre chodidlá na váhe a jemne tlačí rukami elektródy, ktoré sú pohodlne uložené súčasne s displejom na zasúvacích kábloch. Váha potom pošle slabý signál z 8 elektród z rúk a nôh skr telo. Odpor tohto merania (BIA) je potom dosadený do vzorcov k zisteniu presných a osobných telesných dispozícií.