Darčekové balenie kozmetiky s levanduľovým olejom

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Darčekové balenie kozmetiky s levanduľovým olejom
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 € Posledný kus

Popis produktu

Darčekové balenie kozmetiky s levanduľovým olejom – Krásne darčekové balenie voňavej levanduľovej kozmetiky v štýlovej krabičke. Zahaľte sa do vône levandule a vychutnajte si každý deň v pokoji so všetkým, čo Vám prinesie.
Darčekové balenie obsahuje: 

Sprchový gél a šampón s levanduľovým olejom BT Premium 500 ml – Sprchový gél a šampón s jemnou receptúrou s levanduľovým olejom a pantenolom na šetrné umývanie tela i vlasov. Gél zanechá vašu pokožku hodvábne jemnú a čistú, príjemná vôňa levandule dokonalo osvieži vaše telo aj myseľ. Jemné zloženie šampónu je vhodné na každodennú starostlivosť o pokožku i vlasy pre mužov aj ženy.
Telové mlieko s levanduľovým olejom BT Premium 500 ml – Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty. Vďaka obsahu levanduľového oleja pokožku upokojuje, zvláčni a príjemne prevonia. Ideálne na každodenné použitie.
Pleťový krém s levanduľovým olejom BT Premium 50 ml – Posilňuje ochrannú bariéru pokožky, chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a obmedzuje jej vysušovanie. Je vhodný na všetky typy pleti, najmä na pleť suchú a unavenú. Krém sa ľahko vstrebáva a levanduľový olej pleť jemne prevonia.
Zvláčňujúca masť s levanduľovým olejom BT Premium 100 ml – Masážna a telová masť s levanduľovým olejom na ošetrenie suchej, zrohovatenej a popraskanej kože nôh i rúk. Zmäkčuje, zvláčňuje a regeneruje kožu na exponovaných miestach (dlane, lakte, päty, kolená).
Krém na ruky a nechty s levanduľovým olejom BT Premium 100 ml – Náš krém účinne pôsobí na popraskanú a suchú pokožku a podporuje jej regeneráciu a hydratáciu. Posilňuje nechty. Vhodný na každodenné použitie. Tak neváhajte, zatvorte oči a zahaľte sa do upokojujúcej vône levandule. Táto bylinka si získala neuveriteľnú obľubu nielen tým, ako nádherne vonia, ale aj svojimi mnohostrannými účinkami.
Toaletné mydlo s levanduľovým olejom BT Premium 100 g – Ručne vyrábané toaletné mydlo s levanduľovým olejom je určené na jemné umývanie a hydratáciu pleti. Tak neváhajte, zatvorte oči a zahaľte sa do upokojujúcej vône levandule. Táto bylinka si získala neuveriteľnú obľubu nielen tým, ako nádherne vonia, ale aj svojimi mnohostrannými účinkami.
Soľ do kúpeľa s levanduľovým olejom BT Premium 80 g – Prispieva k prekrveniu pokožky, povzbudeniu látkovej výmeny a uvoľneniu svalov. Počas kúpeľa dochádza k celkovej regenerácii organizmu, upokojeniu a harmonizácii tela. Jemne prevonia pokožku a zanechá ju jemnú a vláčnu.
Čajová sviečka 1 ks
Masážna žinka 1 ks