Semi Di Lino Smooth Smoothing Mask - Uhladzujúca maska pre hrubé a nepoddajné vlasy

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Semi Di Lino Smooth Smoothing Mask - Uhladzujúca maska pre hrubé a nepoddajné vlasy
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
500 ml
Skladom i
200 ml
Skladom i

Popis produktu

Semi Di Lino Smooth Smoothing Mask - Uhladzujúca maska pre hrubé a nepoddajné vlasy

Alfaparf Milano Semi Di Lino Smooth Mask je vysoko účinná vlasová maska, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala hladké a lesklé vlasy. Táto maska je špeciálne vyvinutá s ohľadom na potreby žien s nepoddajnými a krepatými vlasmi, ktoré chcú dosiahnuť hladké a hebké vlasy bez nepríjemného krepatenia.

Účinky:
Vyhladenie nepoddajných vlasov: Masku je možné použiť na nepoddajné vlasy, ktoré sú náchylné na krepovatenie. Pomáha zvládnuť krepovateniu a robí vlasy hladkými a hebkými.
Zvlhčenie a hydratácia: Vďaka obsahu omega-3 mastných kyselín z ľanového semienka maska poskytuje hĺbkovú hydratáciu a zlepšuje zadržiavanie vlhkosti vlasov. To vedie k ich zdravému vzhľadu a lesku.
Ochrana pred tepelným poškodením: Maska poskytuje ochranu proti vysokým teplotám spôsobeným fénovaním, žehlením alebo kulmovaním vlasov. Chráni vlasy pred poškodením a udržuje ich zdravé.

Vhodné pre:
Alfaparf Milano Semi Di Lino Smooth Mask je ideálny pre ženy s nepoddajnými a krepatými vlasmi, ktoré chcú dosiahnuť hladké a lesklé vlasy.

Použitie:
Použitie tejto masky je veľmi jednoduché. Po umytí vlasov šampónom nanesiete masku na vlhké vlasy, sústrediac sa na dĺžku a končeky vlasov. Nechajte pôsobiť 3-5 minút a potom dôkladne opláchnite vodou. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame používať túto masku pravidelne, ideálne raz alebo dvakrát týždenne.

Táto maska poskytuje viditeľné výsledky, ktoré sú viditeľné ihneď po prvom použití. Užite si luxusnú starostlivosť o vlasy a získajte svoj vysnívaný, hladký účes s touto úžasnou maskou od Alfaparf Milano.