BR-1540 Peel & Lift Premium - Ultrazvuková špachtľa

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

BR-1540 Peel & Lift Premium - Ultrazvuková špachtľa
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

BR-1540 Peel & Lift Premium - Ultrazvuková špachtľa

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel & Lift Premium je určený pre najnáročnejších užívateľov. V kategórii tzv. „ultrazvukových špachtlí“ predstavuje úplnú špičku. Ultrazvuk, vibrácie, galvanický prúd, fotónové svetlo, bezdrôtové nabíjanie, ochrana proti vode v štandarde IPX5, luxusné designové prevedenie s nabíjacím stojanom.
Unikátna kombinácia funkcií vytvorí plnohodnotné estetické štúdio priamo u vás doma. Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium zaistí ošetrenie vašej pleti na skutočne profesionálnej úrovni! Hlavné benefity prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium Ultrazvukové vlny 24kHz v režimoch čistenia pleti a liftingu. Galvanický prúd (kladná a záporná ionizácia). Fotónové modré svetlo o vlnovej dĺžke 465nm. Vibračná mikromasáž.
Aplikátor z ušľachtilej nerezovej ocele pre extrémne dlhú životnosť. Bezdrôtové použitie vďaka zabudovanej nabíjacej batérii. Bezdrôtové nabíjanie pomocou nabíjacej stanice. Kompaktný, malý a ľahký. Luxusné designové prevedenie. Vďaka hladkému povrchu a tvarovaniu sa pri používaní ľahko drží. Ochrana proti vode podľa štandardu IPX5 (neplatí pre nabíjaciu stanicu). Vysoká miera úžitkovej hodnoty.
Najvyšší stupeň certifikácie a bezpečnosti používania. Priaznivé účinky pre vašu pleť Odstránenie odumretých kožných buniek a nežiaducich rezíduí. Dokonalý peeling pleti až do hĺbky kožných pórov. Funkčná prevencia proti vzniku čiernych bodiek a upchávaniu kožných pórov. Účinné zapracovanie kozmetických prípravkov, krémov a sér do pleti. Liftingový efekt pre jemné mimické vrásky a posilnenie pružnosti pleti. Neinvazívne bezbolestné ošetrenie bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov. Lokálna podpora krvného obehu na stimuláciu lymfatického systému tváre.
Ultrazvukové vlny pôsobia v dvoch režimoch. Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium generuje prostredníctvom aplikačnej hlavice ultrazvukovej vlny. Frekvenčný kmitočet ultrazvuku 24kHz je optimalizovaný na dosiahnutie požadovaného účinku bez poranenia pleti. Všetky nečistoty, zvyšky makeupu a odumreté kožné bunky priľnú na hrote aplikátora. Ultrazvuk prenikne aj do tých najmenších záhybov. Dokonale sa prispôsobí tvaru tváre. Druhá strana aplikátora pomocou ultrazvuku v kombinácii s galvanickým prúdom napomáha účinne zapracovať kozmetické prípravky s vysokou mierou efektivity. Galvanický prúd s kladnou a zápornou ionizáciou Na dosiahnutie ešte lepších výsledkov na ceste k čistej a žiarivej pleti je prístroj vybavený funkciou galvanického prúdu. Aplikátor generuje galvanický prúd s kladným nábojom. Záporne nabité častice nečistôt sú priťahované aplikátorom ako magnet. Ultrazvukové vlny vytvoria v kombinácii s kladným nábojom vysoko účinný nástroj na rutinné ošetrenie pleti. Pravidelné prístrojové čistenie významným spôsobom prispieva k spomaleniu procesu starnutia pleti. V režime záporne nabitej aplikačnej hlavice môžete dôkladne zapracovať do pleti kozmetické prípravky, ktoré bežne používate. Účinné látky tak nevyschnú bez úžitku na povrchu pleti, ale preniknú efektívne cez kožné póry do vrstvy dermis. Z bežne dostupných kozmetických prípravkov tak vyťažíte maximum.
Fotónové modré svetlo o vlnovej dĺžke 465nm. Fotónové svetlo modrej farby s vlnovou dĺžkou 465nm má preukázateľne pozitívne účinky v prevencii proti tvorbe akné. Svetlo s touto špecifickou vlnovou dĺžkou významne prispieva k aktivácii porpyrínov. Tie zjednodušene prispievajú k tvorbe atomárneho kyslíka, ktorý cielene ničí baktérie akné. Pôsobí priamo v lokálnej oblasti bez negatívnych vplyvov na okolité tkanivo.
Vibračná mikromasáž Hlavný účinok je zlepšenie krvného obehu prostredníctvom stimulácie lymfatického systému tváre. Výsledkom je hladšia, svieža pleť. Lepší tonus (pleť je farebne jednotnejšia). Zároveň dochádza k mechanickej stimulácii kolagénnych a elastických vlákien.
Používajte podľa priloženého návodu.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
- frekvencia ultrazvuku: 24khz.
- vlnová dĺžka modrého svetla: 465nm.
- Časovač: automatické vypnutie po 10 minútach.
- výkon: 2W.
- prevádzkové napätie: 5V.
- nabíjacie napätie: 15 až 500mA.
- kapacita batérie: 600mAh.
- Čas nabíjania: 2 hodiny.
- Čas používania na jedno nabitie: 2 až 3 hodiny.
- Štandard ochrany proti vlhkosti: IPX5.
- nabíjanie: bezdrôtové pomocou nabíjacej stanice.
- nabíjacia stanica je pripojená k USB káblu.
- rozmery: 17,5x5,2x2cm.
- farba: čierna.
- hmotnosť: 99g.

Ďalšie produkty z radu Kosmetické přístroje:

BR-1480 Peel&lift Smart - Ultrazvuková špachtľa
Doprava 0 €

Beauty-relax

BR-1480 Peel&lift Smart - Ultrazvuková špachtľa

60.8 
BR-1380 Multicare - Kozmetický prístroj
Doprava 0 €

Beauty-relax

BR-1380 Multicare - Kozmetický prístroj

150.6 
Kozmetický prístroj na tvár a telo Emsroller 4D
Doprava 0 € Posledný kus

Beauty-relax

Kozmetický prístroj na tvár a telo Emsroller 4D

73.5 
BR-1150W - Ultrazvukový kozmetický prístroj na pleť s fotónovou terapiou 5v1
Doprava 0 €

Beauty-relax

BR-1150W - Ultrazvukový kozmetický prístroj na pleť s fotónovou terapiou 5v1

117.9 
Multicare BR-1280 - Galvanická žehlička na pleť
Doprava 0 €

Beauty-relax

Multicare BR-1280 - Galvanická žehlička na pleť

162