Celluform Lite BR-1220L - Estetický prístroj na tvarovanie problémových partií

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Celluform Lite BR-1220L - Estetický prístroj na tvarovanie problémových partií
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i

Popis produktu

Celluform Lite BR-1220L - Estetický prístroj na tvarovanie problémových partií

Masážny prístroj na tvarovanie postavy pre domáce použitie. Prístroj eliminuje tuk z problematických partií ženského i mužského tela. Formuje vyznačí kontúry na rukách, nohách i na tele. BeautyRelax Celluform Lite bol navrhnutý na základe reálnych výsledkov a skúseností z profesionálnych estetických štúdií. Dosiahnuteľné a viditeľné výsledky aj v prípadoch, keď tuk prerastá svalovou hmotou (najmä u mužov alebo športovo založených žien). V domácich podmienkach sa môžete priamo zamerať na problematické partie. Prístroj spĺňa najprísnejšie európske normy. Používanie je úplne bezpečné, bezbolestné a neinvazívne. Ultrazvuková kavitácia, rádiofrekvencia a červené svetlo patrí medzi najpoužívanejšie technológie pre formovanie postavy. Celluform Lite vám krok po kroku pomôže dosiahnuť vytúžených výsledkov.
Ultrazvuková kavitácia - hlavica generuje vysokofrekvenčné ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do podkožia s frekvenciou 300 000 kmitov za sekundu. Tkanivá následne absorbujú takto generovanú energiu. Dochádza k narušeniu integrity tukovej bunky a uvoľňuje sa tuk. Uvoľnený tuk sa štiepi na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako bežné mastné kyseliny z potravy a vylúčené z tela von prirodzenou cestou. Odstránený tuk sa späť do tkaniva nevracia. Ultrazvuková kavitácia je bezbolestná, neinvazívna, šetrná, účinná a hlavne trvalá metóda pre redukciu tuku na najviac problematických partií.
Rádiofrekvencia - aplikátor po priložení na ošetrovanú oblasť uvoľňuje energiu sa úplne špecifickým výkonom a frekvenciou. Rádiofrekvenčná vlny sú optimalizované na to, aby spôsobili tepelný gradient, ktorý významne ovplyvňuje procesy vo vrstve dermis. Dodaná energia aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu. Maximálne možné zacielenie energie aj v lokalitách s výraznejšou tukovou vrstvou a následná excitácie metabolických procesov má významný vplyv na veľmi efektívne vyhladenie ovisnutých a deformovaných kontúr.
Červené svetlo 625n - Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu. Zvýšenie účinnosti vstrebávanie účinných látok kozmetických prípravkov. Zlepšenie cirkulácie krvi v podkožnom tkanive. Bráni v tvorbe pigmentu. K dispozícii sú 4 módy, ktoré technológie vzájomne kombinujú 1. Rádiofrekvencia + červené svetlo 625n 2. Rádiofrekvencia + ultrazvuková kavitácia 3. Ultrazvuková kavitácia + červené svetlo 625n 4.
Používajte podľa priloženého návodu.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
- frekvencia ultrazvuku: 300 000 kmitov / sekundu,
- Červené svetlo s vlnovou dĺžkou 625n,
- Časovač,
- prevádzkový prúd: 0,4A,
- nabíjacie napätie: 10,5 V,
- výkon: 4,2W,
- rozmery: 11,4 x 10 x 9 cm,
- hmotnosť: 259 g.
- napájanie: nabíjacie batérie.
- nabíjanie: sieťový adaptér 220V (súčasťou balenia).

VLASTNOSTI:
- inovatívne technológie,
- uľahčí ošetrenie všetkých problematických partií tela,
- nadčasový ergonomický dizajn,
- úplne neinvazívne charakter ošetrenie,
- nespôsobuje žiadne nepríjemné pocity,
- bezbolestné a úplne bezpečné používanie,
- časová nenáročnosť.

Ďalšie produkty z radu Přístroje na masáž a celulitidu:

Estetický prístroj na telo Celluform Ultimate
Posledný kus

Beauty-relax

Estetický prístroj na telo Celluform Ultimate

147.8