Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Sušič vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Sušič vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Sušič vlasov

Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 Elite disponuje infračerveným svetlom a ionizátorom, takže je šetrný k vlasom a vhodný na každodenné používanie. Je vybavený výkonným BLDC motorom, nadštandardnou dĺžkou kábla a 5 vymeniteľnými nástavcami.

Profesionálny fén na každodennú starostlivosť
Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 z radu Elite je vhodný na každodennú starostlivosť o vlasy nielen doma, ale aj v kaderníckych salónoch. Disponuje infračervenou a iónovou technológiou, vysoko výkonným BLDC motorom s príkonom 2200 W, nadštandardnou dĺžkou kábla 3 ma 5 vymeniteľnými nástavcami. Počas fénovania môžete voliť z 3 stupňov teploty a 2 rýchlostí fúkania. Nechýba ani funkcia cool shot, ktorá pomocou studeného vzduchu zafixuje váš finálny účes.

Infračervené svetlo chráni vlasy pred poškodením a zamedzuje ich presúšaniu
Fén VV6030 využíva modernú technológiu infračerveného svetla, ktorá urýchľuje celý proces sušenia vlasov. Vlasy sú prehriate zvnútra a tým je zamedzené presušeniu ich vonkajšej štruktúry. Infračervené žiarenie preniká do vlasov, uzamyká v nich vlhkosť a chráni ich pred poškodením. Výsledkom sú regenerované, zamatovo hebké a lesklé vlasy.

Ionizátor dodáva vlasom prirodzenú vlhkosť a predchádza elektrizovaniu a krepateniu vlasov
Ionizátor vytvára negatívne ióny, ktoré prenikajú do štruktúry vlasu a tam ich hydratujú a uhladzujú ich rozstrapkaný povrch. Opakovaným používaním pomáha k správnemu vyživovaniu vlasov, predchádza ich krepovateniu, uľahčuje úpravu a rozčesávanie. Fén VV6030 je vhodný pre všetky typy vlasov, vr. lámavých, oslabených a inak poškodených.

Difúzer dodá vašim vlasom objem
Difúzer patrí medzi základné príslušenstvo väčšiny fénov. Je ideálny na vysúšanie kučeravých vlasov, pretože rozptyľuje teplo rovnomerne po celej hlave a nepoškodzuje kučery. Difúzer môžete využiť aj na rovné vlasy pre zväčšenie ich objemu a na jemné zvlnenie. Model VV6030 Elite disponuje 2 typmi difuzérov. Malý je vhodný na vysúšanie jemných vlasov, veľký na dosiahnutie maximálneho objemu vašich vĺn.

Hrebeňový nástavec pre objem od korienkov
Hrebeňový nástavec slúži na prečesávanie a nadvihovanie vlasov od korienkov. Vďaka tomu docielite objemný účes.
Koncentrátor je ideálny pri tvarovaní účesu alebo vysúšaní vlasov cez kefu
Koncentrátor umožňuje nasmerovať teplý vzduch z fénu presne tam, kam potrebujete. Je ideálnym pomocníkom pri tvarovaní účesu alebo vysúšaní vlasov cez kefu. V základnej výbave fénu VV6030 nájdete hneď 2 typy koncentrátora: úzky pre nadýchané vlasy a široký pre dokonalé vyfúkanie rovných vlasov.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
- výkonný BLDC motor
- ionizácia pre lesk vlasov a elimináciu krepovatenia
- iNFRARED BOOST - infračervené svetlo pre šetrné vysúšanie, ľahké prenikanie tepla s maximálnym ohľadom na vlasy (vyhrievanie vlasu zvnútra)
- 5 nástavcov: 1. malý difuzér, 2. veľký difuzér, 3. hrebeňový nástavec - VOLUME BOOSTER, 4 . úzky koncentrátor, 5. široký koncentrátor
- cOOL SHOT - studený vzduch na finalizáciu účesu
- 2 rýchlosti, 3 stupne teploty
- odnímateľná zadná mriežka pre ľahké čistenie
- dĺžka kábla: 3 m
- príkon: 1800-2200 W
- napätie: 220-240 V, 50-60 Hz
- hladina akustického hluku: 82 dB
- vrecko na uskladnenie
- rozmery: 20,5 x 27 x 9 cm
- hmotnosť: 540 g
- farba: čierna + bronz