Desnuda EDP

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Desnuda EDP
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
100 ml
Skladom i

Popis produktu

Svojím zložením patrí Desnuda do skupiny kvetinovo orientálnych vôní s iskrivo žiariacou hlavou a veľmi zmyselným a pútavým orientálnym srdcom.

Horné noty vône sú veľmi svieže a žiarivé. Iskrivý je výsledok kombinácie citrusov, ako je sicílsky bergamot a červená mandarinka, a ovocných akordov červených ríbezlí a bielej broskyne s korenenou notou čierneho korenia a kardamónu.

Vzrušujúce srdce (stredná nota) je divokou explóziou kvetín. Jazmín, cyklámen, čínska ruža, mimóza, kosatec a navyše mimoriadna vôňa frézie, stelesňujúce nevinné biele kvietky, je tu reprodukovaná špeciálnou technológiou, ktorá dovoľuje pocítiť vôňu živých kvetov. Živý a zamatový bouquet, odzbrojujúca ženskosť.

Pohladenie na záver: základné noty sú hrejivé, upokojujúce, zanechávajúce telo v zahaľujúcom objatí. Orientálne noty santalového dreva obohatené o zvláštny mliečny efekt čínskeho osmanthusu a fazule tonka sa snúbia s intenzívnou arómou vanilky a škorice a tvoria neobvyklú a jedinečnú vôňu, jemnú a hebkú ako pleť.

Ľudia označili tieto produkty ako podobné Desnuda EDP:

Organza EDP
Doprava 0 €

Givenchy

Organza EDP

2 varianty od 56.7 
Cašmir EDP

Chopard

Cašmir EDP

2 varianty od 17.1