Tonic For Hair Growth - Tonikum na podporu rastu a proti vypadávaniu vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Tonic For Hair Growth - Tonikum na podporu rastu a proti vypadávaniu vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
200 ml
Skladom i

Popis produktu

Tonic For Hair Growth - Tonikum na podporu rastu a proti vypadávaniu vlasov

GR tonikum na podporu rastu a proti vypadávaniu vlasov je úplne prírodný produkt, ktorý podporuje rast vlasov, prispieva k ich zosilneniu a významne znižuje vypadávanie vlasov.

GR tonikum na podporu rastu vlasov obsahuje jedinečnú zmes botanických ingrediencií vrátane výživných zložiek ako je cysteín, inositol, arginín, panthenol, tyrozín, niacínamid, biotín, MSM, hydrolyzovaný lieskový proteín a keratínový hydrolyzát. Tonikum zlepšuje zdravie pokožky hlavy, čím zabraňuje vypadávaniu vlasov a podporuje rast nových vlasov. Vďaka aktívnym zložkám vlasy vypadávajú menej ak nim zrýchlene prirastajú vlasy nové, dochádza tak k výraznému zhustnutiu vlasov. Pravidelným používaním dochádza k regenerácii vlasových folikulov ak obnove syntézy vlasového farbiva.

Použitie:
Rozhrňte vlasy, aby bola odkrytá pokožka hlavy a zo vzdialenosti 5-8 cm pokožku postriekajte a rukou tonikum vmasírujte do pokožky. Takto ošetrujte vlasy pravidelne 5x týždenne, po dobu minimálne 3 mesiacov a ďalej podľa potreby. Sérum pôsobí iba cez pokožku hlavy, neaplikuje sa na vlasy. Masáž pokožky vykonávajte starostlivo a dôrazne. Pri umývaní vlasov riadne prsty odstraňujte tuk a odumreté bunky pokožky hlavy. Občas môžete vykonať masáž vlasovej pokožky pomocou masážnej kefy.