Actyva After Sun Dry Spray - Stylingový sprej pre vlasy namáhané slnkom

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva After Sun Dry Spray - Stylingový sprej pre vlasy namáhané slnkom
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
125 ml
Skladom i

Popis produktu

Actyva After Sun Dry Spray - Stylingový sprej pre vlasy namáhané slnkom

Kemon Actyva After Sun Dry Spray je inovatívny stylingový sprej navrhnutý špeciálne pre vlasy, ktoré boli vystavené náročným podmienkam, akými sú slnečné žiarenie, chlór a morská soľ. Sprej poskytuje nielen okamžitú úľavu a revitalizáciu, ale taktiež dodáva vlasom ochranu a podporuje ich dlhodobé zdravie a krásu.

Účinky:
Revitalizácia a ochrana: Sprej okamžite revitalizuje vlasy poškodené slnkom a poskytuje dlhodobú ochranu pred environmentálnymi vplyvmi.
Hydratácia a lesk: Vďaka unikátnemu zloženiu aktívnych látok sprej poskytuje hlbokú hydratáciu a dodáva vlasom nezameniteľný lesk.
Antioxidantné pôsobenie: Vlasy sú chránené pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím vďaka silným antioxidantom v zložení produktu.
Jednoduchá aplikácia: Sprej je ľahko aplikovateľný a nezanecháva na vlasoch žiadne zvyšky.

Vhodný Pre:
Kemon Actyva After Sun Dry Spray je ideálny pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré boli vystavené slnku, chlóru a morskej soli. Je vhodný na každodenné použitie počas letných mesiacov alebo dovolenky pri mori a je skvelým doplnkom k starostlivosti o vlasy pre tých, ktorí hľadajú ochranu a revitalizáciu vlasov po slnení.

Použitie:
Sprej naneste rovnomerne na suché alebo vlhké vlasy pred alebo po vystavení slnku. Produkt nie je nutné oplachovať. Pre optimálne výsledky a kompletnú starostlivosť odporúčame používať v kombinácii s ostatnými produktmi z radu Kemon Actyva After Sun, ako sú šampón a maska.