Actyva Bellessere Oil - Olej pre všetky typy vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Bellessere Oil - Olej pre všetky typy vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
50 ml
Skladom i

Popis produktu

Actyva Bellessere Oil - Olej pre všetky typy vlasov

Keď sa povie luxusná vlasová starostlivosť, mnohí si predstavia práve Kemon Actyva Bellessere Oil. Tento výnimočný olej je kombináciou tradičného umenia a modernej vedy, ponúkajúc tak vlasom nepredstaviteľnú výživu a lesk. Pre tých, ktorí túžia po zdravých, živých a skvele vyzerajúcich vlasoch, tento olej predstavuje najvyšší stupeň luxusu.

Účinky:
Kemon Actyva Bellessere Oil nielenže hydratuje a vyživuje, ale taktiež bojuje proti poškodeniu vlasov spôsobenému vonkajšími vplyvmi, ako sú UV žiarenie, znečistenie a tepelný styling. Jeho unikátne zloženie pomáha obnoviť prirodzený lesk vlasov, chráni ich pred lámaním a redukuje krepovateniu. Vďaka jeho ľahkej textúre je olej rýchlo vstrebávaný a nezanecháva mastný pocit.

Vhodný pre:
Tento olej je skvelou voľbou pre všetky typy vlasov, od jemných po hrubé, od rovných po kučeravé. Je obzvlášť účinný pre tie so suchými, poškodenými alebo chemicky ošetrenými vlasmi, ktorí potrebujú hlbokú obnovu a hydratáciu.

Použitie:
Kemon Actyva Bellessere Oil je nesmierne univerzálny. Na denné použitie stačí niekoľko kvapiek aplikovať na končeky vlasov na ochranu a lesk. Na hlbokú výživu a regeneráciu vlasov môžete olej použiť ako masku pred umývaním hlavy: naneste ho na vlasy a nechajte pôsobiť 20-30 minút, potom dôkladne umyte. Pre extra lesk a vyhladenie vlasov môžete olej nanášať aj na vlhké vlasy pred stylingom.

Kemon Actyva Bellessere Oil je oveľa viac ako len ďalší olej na trhu vlasovej starostlivosti. Je symbolom luxusu, kvality a dokonalosti. Či už hľadáte hlbokú výživu, ochranu proti vonkajším vplyvom, alebo len chcete dodať vašim vlasom ten správny lesk, tento olej je tou správnou voľbou. Vstúpte do sveta, kde vlasy nielen vyzerajú skvele, ale aj sa cítia skvele.

Ďalšie produkty z radu Oleje na vlasy:

Actyva Bellessere Oil - Olej pre hebkosť a lesk vlasov

Kemon

Actyva Bellessere Oil - Olej pre hebkosť a lesk vlasov

2503 ml za 21 €