Actyva Colore Brilliante Mask (farbené vlasy) - Vyživujúca maska

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Colore Brilliante Mask (farbené vlasy) - Vyživujúca maska
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
1000 ml
Skladom i

Popis produktu

Actyva Colore Brilliante Mask (farbené vlasy) - Vyživujúca maska

V starostlivosti o farbené vlasy je nevyhnutné mať správne produkty, ktoré farbu nielen zachovajú, ale aj poskytnú potrebnú výživu. Kemon Actyva Colore Brilliante Mask sa predstavuje ako prémiový produkt, ktorý kombinuje tieto dve kľúčové vlastnosti, čím sa stáva esenciálnym doplnkom v starostlivosti o vaše farbené vlasy.

Účinky:
Táto maska ponúka mnohostranné výhody. Primárne sa zameriava na ochranu a predĺženie životnosti vášho odtieňa, čím farba zostáva živá a žiarivá. Vďaka výživným zložkám je tiež schopná obnoviť vlasy, posilňovať ich a dodávať im lesk. Výsledkom je plnší vzhľad, zvýšená pružnosť a zníženie lámania a štiepenia vlasov. Vlasy sú po použití hladké, lesklé a žiarivé, s bohatou a trvalou farbou.

Vhodný pre:
Kemon Actyva Colore Brilliante Mask je ideálny pre všetkých s farbenými vlasmi – či už hľadáte riešenie pre svoje melírované pramene, kompletnú farbu alebo len niekoľko zvýraznených prameňov. Je vhodná pre všetky typy vlasov od jemných po husté, rovné alebo kučeravé. Je to skvelý produkt pre tých, ktorí chcú obnoviť zdravie svojich vlasov a zaistiť, že ich farba vydrží čo najdlhšie.

Použitie:
Pre najlepšie výsledky naneste masku na vlhké vlasy po umytí šampónom, ideálne z radu Kemon Actyva Colore Brilliante. Vmasírujte produkt do vlasov od korienkov až po končeky a nechajte pôsobiť 5-10 minút. Tým sa zaistí, že všetky aktívne látky preniknú hlboko do vlasového vlákna. Potom dôkladne opláchnite. Pre maximálny efekt odporúčame používať túto masku aspoň raz týždenne.

Ďalšie produkty z radu Masky na vlasy:

Liding Color Mask - Posilňujúca maska pre farbené vlasy

Kemon

Liding Color Mask - Posilňujúca maska pre farbené vlasy

200 ml za 10.6 €