Actyva Colore Brilliante Spray - Ochranný sprej pre farbené vlasy

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Colore Brilliante Spray - Ochranný sprej pre farbené vlasy
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
200 ml
Skladom i

Popis produktu

Actyva Colore Brilliante Spray - Ochranný sprej pre farbené vlasy

Vo svete starostlivosti o vlasy prichádza s novinkou značka Kemon v podobe Actyva Colore Brilliante Spray - revolučného ochranného spreja, špeciálne vytvoreného pre potreby farbených vlasov. Tento produkt je výsledkom dlhých výskumov a inovácií v odbore vlasovej kozmetiky a predstavuje kombináciu výživy, ochrany a osvieženia pre vaše vlasy v jednom balení.

Účinky:
Actyva Colore Brilliante Spray ponúka mnohostranné účinky. Primárne chráni farbu vlasov pred vyblednutím a stratou intenzity. Vďaka svojim antioxidantom a UV filtrom bráni poškodeniu vlasov slnečným žiarením, znečistením a ďalším vonkajším faktorom. Sprej tiež pôsobí ako termoprotektant, čo znamená, že chráni vlasy pred teplom z sušiča alebo žehličky. Výsledkom je farba, ktorá zostáva sýta a žiarivá, a vlasy, ktoré sú chránené, hydratované a plné vitality.

Vhodný pre:
Sprej je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí majú farbené vlasy - či už ide o jemné melíry, kompletné farbenie alebo len niekoľko farebných prameňov. Je vhodný pre všetky typy vlasov, od jemných až po husté, a od rovných po kučeravé. Navyše je ideálny pre tých, ktorí často využívajú tepelné nástroje na styling, pretože chránia vlasy pred vysokými teplotami.

Použitie:
Aplikácia je jednoduchá a rýchla. Stačí striekať produkt rovnomerne na vlhké alebo suché vlasy pred stylingom. Vďaka svojej ľahkej konzistencii sa ľahko rozprestiera a nezanecháva vlasy mastné ani zaťažené. Pre optimálne výsledky a kompletnú starostlivosť odporúčame kombinovať tento sprej s ďalšími produktmi z radu Kemon Actyva Colore Brilliante.

Pokiaľ túžite po produkte, ktorý vašim farbeným vlasom poskytne komplexnú starostlivosť, ochranu a dlhotrvajúcu farbu, neváhajte a siahnete po Kemon Actyva Colore Brilliante Spray. Vďaka svojmu bohatému zloženiu a multifunkčným účinkom sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej vlasovej rutiny. Vlasy budú žiariť, budú chránené a budú vyzerať skvele nezávisle od vonkajších podmienok či stylingu. Investujte do kvality a vaše vlasy vám to vrátia svojim zdravým vzhľadom a krásnou farbou.