Actyva Nuova Fibra Cream - Posilňujúca starostlivosť pre oslabené vlasy

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Nuova Fibra Cream - Posilňujúca starostlivosť pre oslabené vlasy
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
125 ml
Skladom i Posledný kus

Popis produktu

Actyva Nuova Fibra Cream - Posilňujúca starostlivosť pre oslabené vlasy

Kemon Actyva Nuova Fibra Cream je revolučná posilňujúca starostlivosť špeciálne vytvorená pre oslabené vlasy. Tento výživný krém je vyvinutý s cieľom obnoviť a revitalizovať vlasy, ktoré prešli chemickým spracovaním alebo sú poškodené kvôli environmentálnym faktorom.

Účinky:
Regenerácia vlasov: Tento krém aktívne pracuje na obnovení vlasových vlákien, ktoré boli poškodené chemickým spracovaním alebo environmentálnymi faktormi.
Výživa a hydratácia: Vlasy sú intenzívne vyživované a hydratované, čo vedie k ich zdravému vzhľadu a pocitu.
Posilnenie štruktúry vlasov: Keratín a aminokyseliny vesloženia posilňujú štruktúru vlasov, čím predchádzajú lámaniu a rozštiepeniu končekov.
Ochrana vlasov: Vitamíny a minerály chránia vlasy pred škodlivými vplyvmi a podporujú ich zdravý rast.

Vhodný Pre:
Kemon Actyva Nuova Fibra Cream je ideálny pre osoby s oslabenými, poškodenými alebo chemicky spracovanými vlasmi, ktoré vyžadujú zvláštnu starostlivosť a pozornosť. Je vhodný pre všetky typy vlasov vrátane farebne ošetrených vlasov.

Použitie:
Aplikujte malé množstvo krému na čisté, vlhké vlasy. Masírujte do dĺžok a končekov vlasov. Neoplachujte. Vlasy usušte a upravte ako je zvykom. Krém je možné používať pravidelne ako časť vašej dennej rutiny starostlivosti o vlasy.