Platine K Multi-Correcting Day Cream - Multikorekční denný krém

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Platine K Multi-Correcting Day Cream - Multikorekční denný krém
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
50 g
Skladom i Doprava 0 € Posledný kus

Popis produktu

Platine K Multi-Correcting Day Cream - Multikorekční denný krém

Aktívne látky v multikorekčním dennom kréme
Skvalan prírodného pôvodu zaisťuje povrchovú ochranu kožnej bariéry.
Kozie maslo vďaka svojmu unikátnemu zastúpenie mastných kyselín pomáha prestupovať účinnej látky do hlbších vrstiev pokožky.
Avokádový olej- olej z dužiny je veľmi dobre penetrujúci olej, ktorý zanecháva pokožku zamatovo hebkú.
Olej z ruže damašskej absolue - ruže ako kráľovná kvetín jemne prevonia pokožku, upokojí ju.
Derivát vitamínu E - zmierňuje opuch a začervenanie pleti.
Laminaria ochroleuca -Extrakt zo Zlatej chaluhy veľmi účinne upokojuje pokožku
. Zabraňuje či obmedzuje produkciu cytokínov Interleukín 1 a Interleukín 6, ktoré sú zodpovedné za vyvolanie zápalových procesov v koži. Tým pôsobí napríklad aj proti zápalovým procesom vyvolaným pôsobením UV žiarenia.
Extrakt z leknímu bieleho - upokojuje od svrbenia a zosvetľuje pleť. Perlový púder zmatňuje koriguje farbu pleti pri zachovaní transparentnosti. Modré sféry minimalizujú viditeľnosť jemných liniek a vrások, znižujú viditeľnosť začervenania pleti a zjemňujú jej povrch.
Účinný ošetrujúci krém zn. Le Chaton zlepšuje vzhľad každej pleti, má krátkodobý aj dlhodobý korekčné efekt.
Prejavy jemných liniek a vrások na povrchu pokožky sú výsledkom nerovnomerného povrchu pokožky Pomocou použitej účinnej látky na báze siliky a modrého farbiva dochádza k manipulácii svetla na povrchu pokožky a vytvorenie ilúzie na hranách nerovností, ktoré znižujú tmavosť a tiene jemných liniek a vrások
. Výsledkom je neutralizácia nedokonalostí pleti, zníženie začervenania a navyše aj zjemnenie vrások. Rovnaká použitá účinná koncentrácia tejto látky potvrdzuje in vivo štúdií tieto tvrdenia.
Pre ešte intenzívnejší účinok kombinujeme túto inovatívne účinnú látku ešte s perlovým púdrom na báze oxidov cínu a titánu v spolupráci s Mico-teda minerálne pigmenty. Ten optimalizuje krytie a minimalizuje lesk pleti. Niektoré pigmenty rozptyľujúce svetlo môžu pleti dodať nechcený lesk. Táto účinná látka je zmatňujúci a transparentný a vytvára prirodzený tón pleti bez jej maskovaní a zjemňuje jej povrch.
Aby sme docielili prejasnenie pleti nielen na jej povrchu, použili sme ďalšiu účinnú látku s extraktom z bieleho lekna. Kombinuje zosvetlenie pleti a zároveň ju upokojuje. Zvýšenie pigmentácia pleti môže byť spôsobené zápalovým stresom kože (napríklad vďaka UV žiareniu, iritácii či znečisteniu) alebo tiež starnutím. To všetko pri dlhodobom (aspoň 2 mesiace) a pravidelnom používaní. Pri testoch bol tiež potvrdený upokojujúci efekt na pokožku prostredníctvom testovania svrbení pokožky po aplikácii AHA kyselín.
Odporúčame používať tento krém výhradne na pleť už ošetrenú denným krémom, prípadne sérom. Vďaka kompozíciu emulgelu dôjde k prelínanie s použitým prípravkom a lepšie rozptýlenie a rozotrenie pigmentov a tým sa docieli rovnomerná aplikácia po celej ploche tváre, prípadne krku a dekoltu. Je možné ešte dodatočne použiť púder. V prípade lokálneho výskytu začervenania či potrebe maskovať určité miesta s výskytom vrások, môžete iba aplikovať napríklad okolo očí či na líca a tváre. Výborné výsledky sa dá docieliť pri aplikácii tohto krému na ruky s výskytom pigmentových (stareckých) škvŕn

Použitie:
Aplikujte na pleť už ošetrenú denným krémom, prípadne sérom. Vďaka kompozíciu emulgelu dôjde k prelínanie s použitým prípravkom a lepšie rozptýlenie a rozotrenie pigmentov, a tým sa docieli rovnomerná aplikácia po celej ploche tváre, prípadne krku a dekoltu. V prípade lokálneho výskytu začervenania či potrebe maskovať určité miesta s výskytom vrások, môžete iba aplikovať napríklad okolo očí či na líca a tváre. Výborné výsledky sa dá docieliť pri aplikácii tohto krému na ruky s výskytom pigmentových (stareckých) škvŕn.

Ďalšie produkty z radu Pleťové krémy:

Hydratačný krém s kyselinou hyaluronovou

Le Chaton

Hydratačný krém s kyselinou hyaluronovou

50 g za 24.2 €
Agilé Nuit K - Nočný krém proti vráskam

Le Chaton

Agilé Nuit K - Nočný krém proti vráskam

50 g za 25.1 €
Argenté Rejuvenating Day Cream With Rose Oil - Denný omladzujúci krém s ružovým olejom

Le Chaton

Argenté Rejuvenating Day Cream With Rose Oil - Denný omladzujúci krém s ružovým olejom

50 ml za 23.8 €
Trésor Créme Anti-ageing care - Krém proti vráskam
Doprava 0 €

Le Chaton

Trésor Créme Anti-ageing care - Krém proti vráskam

30 g za 30.7 €
Calming Water-Lily Cream - Upokojujúci leknínový krém 24 H

Le Chaton

Calming Water-Lily Cream - Upokojujúci leknínový krém 24 H

50 g za 19.1 €