TokTok Pack - Sada pleťovej starostlivosti

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

TokTok Pack - Sada pleťovej starostlivosti
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
1 ml
Skladom i

Popis produktu

TokTok Pack - Sada pleťovej starostlivosti

Tok Tok pack je produkt značky Stayve od juhokórejskej spoločnosti Evie. Je súčasťou kozmetických prístrojov vyplývajúcich z najnovších technológií. V skutočnosti sa jedná o externý karboxyterapeutický balíček, ktorý sa aplikuje na povrch kože. Je to ľahko použiteľný a účinný prípravok proti starnutiu už od prvej aplikácie.
Popis

Sada je určená na starostlivosť o tvár. Pôsobením gélu oxidu uhličitého obsiahnutého pod silikónovou maskou dochádza k spevneniu pokožky. Tento zábal proti starnutiu pôsobí aj na mimické línie.

Súprava obsahuje 5 predrezaných masiek v tvare tváre. Je tiež k dispozícii s 5 injekčnými striekačkami naplnenými CO2 gélom, každá s objemom 20 ml. Masky sú jednotlivo balené.

Ak chcete vykonať ošetrenie pomocou balíčka Tok Tok – Medisco, začnite čistením a odmastením pokožky tváre. Potom naneste 20 ml karboxyterapie na celú tvár. Umiestnite dva ochranné bavlnené štvorčeky na oči. Jemne položte papierovú masku, potom prvú fóliu a nakoniec druhú fóliu, ktorá je vyrobená zo silikónu. Táto najnovšia maska má dva zárezy navrhnuté tak, aby držali na oboch ušiach.

Potom, po nanesení celého balenia, jemne zatlačte na tvár, aby CO 2 pôsobil. Po 15 minútach odstráňte celé zariadenie masky. Prebytočný gél odstráňte špachtľou. Vyčistite si tvár špeciálnymi kozmetickými hubkami. Nakoniec naneste ochranný krém podľa vlastného výberu. Môže to byť váš denný hydratačný krém alebo opaľovací krém.

Gél obsiahnutý v balení je vyhradený na vonkajšie použitie. Nemal by byť aplikovaný pod kožu.