Argan Deep Treatment - Vyživujúca maska pre všetky typy vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Argan Deep Treatment - Vyživujúca maska pre všetky typy vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
500 ml
Skladom i

Popis produktu

Argan Deep Treatment - Vyživujúca maska ​​pre všetky typy vlasov

Milk_Shake Argan Deep Treatment je vysoko účinný vlasový produkt, ktorý ponúka luxusnú starostlivosť a regeneráciu pre vaše vlasy. Táto intenzívna ošetrujúca maska ​​je bohatá na prírodný arganový olej a ďalšie vybrané aktívne látky, ktoré poskytujú výživu, hydratáciu a obnovu vlasových vlákien.

Účinky:
Pomáha obnovovať suché, poškodené a lámavé vlasy, dodáva im pružnosť a lesk. Vďaka svojim regeneračným vlastnostiam napomáha k posilneniu vlasových korienkov a prevencii ich vypadávania.

Vhodný pre:
Milk_Shake Argan Deep Treatment je vhodný pre rôzne typy vlasov, vrátane suchých, poškodených, chemicky ošetrených a lámavých vlasov. Táto ošetrujúca maska ​​je ideálna pre tých, ktorí túžia po žiarivých, zdravých a hebkých vlasoch.

Použitie:
Použitie Milk_Shake Argan Deep Treatment je ľahké. Po umytí vlasov šampónom naneste masku rovnomerne po celej dĺžke vlasov. Nechajte pôsobiť 3-5 minút a potom dôkladne opláchnite. Na dosiahnutie maximálnych výsledkov odporúčame používať túto ošetrujúcu masku pravidelne, napríklad raz týždenne.