Argan Oil - Ochranný olej pre všetky typy vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Argan Oil - Ochranný olej pre všetky typy vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
250 ml
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

Argan Oil - Ochranný olej pre všetky typy vlasov

Milk_Shake Argan Oil je výnimočným produktom starostlivosti o vlasy, ktorý ponúka vynikajúce účinky a prospech pre rôzne typy vlasov. Tento vysoko kvalitný arganový olej je bohatý na aktívne látky a je známy svojimi hydratačnými, regeneračnými a ochrannými vlastnosťami.

Účinky:
Aktívne látky v arganovom oleji prenikajú hlboko do vlasových folikulov, posilňujú ich a napomáhajú obnove ich štruktúry. Tento olej tiež vytvára ochranný filter okolo vlasového vlákna, ktorý pomáha chrániť vlasy pred poškodením spôsobeným teplom, slnkom, chemikáliami a ďalšími vonkajšími vplyvmi.

Vhodný pre:
Milk_Shake Argan Oil má mnoho výhod pre rôzne typy vlasov. Pre suché a poškodené vlasy poskytuje hĺbkovú hydratáciu, zlepšuje elasticitu vlasov a minimalizuje ich lámavosť. Pre jemné vlasy dodáva objem a zároveň znižuje ich krehkosť. Pre hrubé a nepoddajné vlasy zase zjemňuje textúru a uľahčuje ich úpravu.

Použitie:
Použitie Milk_Shake Argan Oil je veľmi jednoduché. Stačí aplikovať malé množstvo oleja na vlhké alebo suché vlasy, rozotrieť ho medzi dlaňami a rovnomerne rozotrieť po dĺžke vlasov. Potom môžete pokračovať vo svojom obvyklom stylingu. Olej je možné použiť ako finálnu úpravu, ale aj ako prípravok pred fénovaním alebo použitím žehličky na vlasy.