Cold Conditioning Direct Colour Brown - farbiaci kondicionér

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Cold Conditioning Direct Colour Brown - farbiaci kondicionér
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
200 ml
Skladom i

Popis produktu

Cold Conditioning Direct Colour Brown - farbiaci kondicionér

Conditioning Direct Color značky Milk Shake je inovatívny produkt na farbenie vlasov s ideálnym zložením pre krásne a zdravé vlasy.

Jemný farbiaci systém bez amoniaku a oxidantov dodáva vlasom krásnu, jemnú farbu bez poškodenia vlasov. Obsahuje vysoko kvalitné pigmenty, ktoré nenarúšajú štruktúru vlasov. Odtiene je možné ľubovoľne kombinovať a vytvoriť si tak vlastnú farebnú paletu.

Toner plní úlohu kondicionéra, ktorý má vyživujúce a regeneračné vlastnosti, vďaka čomu dodáva vlasom nielen krásny odtieň, ale aj sa o ne stará. Bambucké maslo obsiahnuté v zložení vlasy nádherne vyživuje, hydratuje a zjemňuje a slnečnicový olej regeneruje pramene a zabraňuje lámaniu a lámaniu vlasov.

Toner je ideálny na starostlivosť o farbu vlasov. Môžete ho použiť ako regeneračný kondicionér na zachovanie zvolenej farby vlasov alebo ako toner, ktorý dodá vlasom krásny semi-permanentný odtieň.

Použitie:
Aplikujte na suché, vopred umyté vlasy a držte (podľa potreby), 5 až 30 minút, potom dôkladne opláchnite, vlasy už neumývajte šampónom. Sušte ako obvykle a užívajte si oživenú farbu a mega lesk.