Incredible Milk - Bezoplachová starostlivosť pre všetky typy vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Incredible Milk - Bezoplachová starostlivosť pre všetky typy vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
150 ml
Skladom i

Popis produktu

Incredible Milk - Bezoplachová starostlivosť pre všetky typy vlasov

Milk_Shake Incredible Milk je revolučná vlasová starostlivosť navrhnutá na posilnenie, hydratáciu a ochranu vlasov. S vysokou koncentráciou aktívnych látok a prírodných ingrediencií je tento všestranný produkt značky Milk_Shake ideálnou voľbou pre všetky typy vlasov.

Účinky:
Milk_Shake Incredible Milk ponúka širokú škálu výhod pre vaše vlasy. Jeho ľahká textúra sa ľahko vstrebáva, čo zaisťuje rýchly a efektívny výsledok. Tento produkt pôsobí ako ochranný štít proti teplu zo sušiča vlasov, žehličiek a kulmofénov, a zabraňuje tak poškodeniu vlasového vlákna. Jeho hydratačné vlastnosti zanechávajú vlasy hebké, lesklé a ľahko ovládateľné. Milk_Shake Incredible Milk tiež pomáha rozčesávať zamotané vlasy, znižuje lámavosť a vytvára ochrannú bariéru proti prieniku škodlivých látok do vlasového vlákna.

Vhodný pre:
Tento produkt je vhodný pre všetky typy vlasov, od jemných až po hrubé, od rovných po kučeravé. Jeho jedinečná formula umožňuje prispôsobenie starostlivosti podľa individuálnych potrieb vlasov. Bez oplachovania zanecháva vlasy svieže, revitalizované a plné života.

Použitie:
Použitie Milk_Shake Incredible Milk je veľmi jednoduché. Naneste malé množstvo produktu na vlhké alebo suché vlasy a rovnomerne rozotrite po celej dĺžke vlasov. Neoplachujte. Pokiaľ si prajete intenzívnejší účinok, môžete produkt aplikovať aj vo väčšom množstve. Výsledok je okamžite viditeľný, a to ako pri použití samostatne, tak pri kombinácii s ďalšími produktmi Milk_Shake.