Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Dr. Booster 60 tabliet
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i

Popis produktu

KOFEÍN je jedným z najznámejších prírodných stimulantov, ktorý nabudí organizmus a podporí bdelosť.
TAURÍN stimuluje činnosť centrálneho nervového systému.
Dôležitou súčasťou originálnej formule Dr. Booster sú ďalej extrakty zo zeleného čaju a liečivých bylín (Eleuterococcus, Schizandra čínska, Gotu kola, Ginkgo biloba, Bacopa, Rhodiola) alebo brusníc čučoriedok, ktoré majú antioxidačný účinok

Nechýbajú ani najdôležitejšie vitamíny (B1, B2, B6, B12, C, D3) a ďalšie prospešné látky a stopové prvky (zinok, horčík, niacín).
* ČUČORIEDKOVÝ EXTRAKT obsahujúci antokyaniny prispieva k normálnemu stavu zraku, normálnemu stavu žalúdočnej a črevnej sliznice a ciev, normálnej hladine cukru



Antioxidant.
* ELEUTEROCOCCUS prispieva k fyzickému a duševnému zdraviu, duševnej výkonnosti a adaptácii, relaxácii a dobrej nálade, vitalite a energii, normálnemu stavu imunitného systému a normálnej hladine cukru.
* ZELENÝ ČAJ prispieva k normálnemu duševnému stavu, podporuje koncentráciu, normálnu činnosť srdca, normálnej hladine lipidov a cholesterolu



Antioxidant.
* HORČÍK prispieva k normálnemu stavu nervového a svalového systému, normálnym psychologickým funkciám, redukcii únavy a vyčerpaniu.
* ZÁZVOR prispieva k normálnemu stavu svalov podporuje vitalitu a energiu pri únave, žalúdočný komfort.
* VITAMÍN C prispieva k normálnemu stavu imunity, vhodný pri únave a vyčerpaní.
* VITAMÍN D prispieva k normálnemu stavu imunity.
* VITAMÍN B12 prispieva k energii, neurologickým a psychologickým funkciám, redukuje únavu a vyčerpanie prispieva k tvorbe červených krviniek.
* VITAMÍN B1 prispieva k normálnej činnosti srdca.
* VITAMÍN B6 prispieva k redukcii únavy a vyčerpania, k normálnym psychologickým funkciám, tvorbe červených krviniek.
* ZINOK prispieva k normálnemu stavu imunitného systému, duševných funkcií a metabolizmu cukrov

BALENIE
60 tabliet

DÁVKOVANIE
Užívajte 1 - 4 tablety denne po jedle. Zapite dostatočným množstvom tekutiny

UPOZORNENIE
Obsahuje kofeín. Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Pri užívaní viacerých tabliet denne dodržujte odstup aspoň 2 hodiny medzi užitím jednotlivých tabliet. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Skladuje v suchu a tme pri teplote od 5 do 25 ° C v dobre uzavretom obale.