Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Air2 Ružová - Sonická kefka
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Posledný kus

Popis produktu

Air2 Ružová - Sonická kefka

Ultraľahká a ultratichá sonická zubná kefka s magnetickým pohonom má originálnu technológiu redukcie hluku, vďaka ktorej má len 37 dB. Je ľahký a kompaktný. 80 000 pohybov/min a 40-denná výdrž batérie.
Ultra tichá a elegantná starostlivosť.

Sonická zubná kefka Oclean Air2 sa pýši originálnou technológiou redukcie hluku, vďaka ktorej kefka dosahuje 37 dB. Je ľahký a kompaktný. Unikátna technológia Whisper Clean Ultrasonic na redukciu hluku. Motor poháňaný technológiou ultrazvukového signálu nad 20 000 Hz potláča hluk a ponúka užívateľovi tichý a príjemný zážitok z čistenia. Oclean Air2 ovládate jednoducho jednoduchým jedným tlačidlom. Dlhým stlačením (po dobu 2 sekúnd) prepínate medzi dvoma režimami sonickej kefky. K dispozícii je režim Standard Cleaning (Štandardné čistenie) a Deep Cleaning (Hĺbkové čistenie). Moderná technológia magnetického motora v tele kefky vytvára oscilačno-rotačný pohyb s mikrovibráciami. Mikrovibrácie rozpohybujú hlavicu kefky, ktorá veľmi jemne, ale pritom efektívne vyčistí zuby a odstráni povlak. Vďaka tejto vyspelej technológii, kedy nedochádza k treniu v motore a opotrebovávaniu mechanických súčiastok, majú Oclean kefky dlhšiu životnosť, nižšiu hlučnosť a vyššiu výkonnosť.

Kľúčové vlastnosti SMART kefky Oclean Air2:
80 000 pohybov/min - magnetický motor Maglev (bezkomutátorový) Dlhá výdrž batérie až 40 dní životnosť batérie. Vynikajúci zážitok z tichého čistenia - len 37dB. Trojrozmerné štetiny ponúkajú účinnejší čistiaci efekt ako 20% bežných kefiek na trhu. Obsahuje vlákna americkej Du Pont ™ Tynex ® Brilliance a nemeckej Pedex ™. Jednoduché použitie - prepínanie režimov iba jedným tlačidlom. Dlhým stlačením na 2 s prepnete do štandardného alebo hĺbkového režimu čistenia podľa potreby. Magnetické rýchle nabíjanie - 2,5 hodiny do plného nabitia až na 40 dní. Vodotesnosť IPX7 umožňuje čistenie aj v sprche. Váha iba 95 g. Ľahký, prenosný s dlhou výdržou batéria je ideálna na cesty.

Ďalšie parametre:
Hlavica Plaque Control (Medium)Max. frekvencia: 330 HzVodotesnosť: IPX7Časovač: 2 min, s medzičasom na čistenie 4 kvadrantov po 30s.Rozsah kmitania: 10°Nabíjanie: Nabíjacia stanica vr. kábla USB Batéria: Nevynímateľný akumulátor Li-ion 14500; 3,7VKapacita: 30-40 dníNapätie: 5V / 0,5APríkon: 2,5WRozmery: 235 mm x 23 mm

OBSAHUJE:
- rukoväť kefky,
- hlavica kefky,
- drôtový nabíjací stojan,
- návod.

Používajte podľa návodu.

Ďalšie produkty z radu Elektrické zubní kartáčky:

Flow Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka
Doprava 0 €

Oclean

Flow Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka

40.3 
Flow Toothbrush ( Biela ) - Sonická kefka
Doprava 0 €

Oclean

Flow Toothbrush ( Biela ) - Sonická kefka

40.3 
X10 Toothbrush ( Ružový ) - Sonická kefka

Oclean

X10 Toothbrush ( Ružový ) - Sonická kefka

106 
X10 Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka
Doprava 0 € Posledný kus

Oclean

X10 Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka

107 
X Pre Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka
Doprava 0 € Posledný kus

Oclean

X Pre Toothbrush ( Modrý ) - Sonická kefka

77.1