Bio Kávový pleťový peeling 3v1

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Bio Kávový pleťový peeling 3v1
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
70 ml
Skladom i

Popis produktu

Použitie:
Použitie Bio Kávového pleťového peelingu pri pleťovom rituáli
Každodenný rituál v starostlivosti o pleť môže mať veľa podôb a krokov. Všetko ale začína dôkladným odlíčením a čistením. Len tak zaistíte, aby sa účinné vyživujúce látky správne vstrebali a začali plniť svoje poslanie. Predstavujeme vám štyri jednoduché kroky, vďaka ktorým budete pri každej príležitosti svieži a očarujúci.
Krok č. 1 – odlíčenie a čistenie. Pleť je potrebné pravidelne a šetrne zbavovať nečistôt, ktoré na nej cez deň priľnú. Na odlíčenie použite Bio Ružový olej PURITY VISION®. Naneste ho na vlhkú pleť a vmasírujte. Mokrým a nahriatym uterákom či tampónom jemne zotrite olej z pleti. Na vyčistenie pleti použite Bio Kávový pleťový peeling. Krúživými pohybmi ho vmasírujte do vlhkej pokožky. Nechajte ho 5 minút pôsobiť, zmyte vlažnou vodou a užívajte si pocit čistej pokožky prevoňanej čerstvo namletou kávou. Vaša pokožka bude navyše rozjasnená a vláčna.
Krok č. 2 – tonizácia. Vyskúšajte Bio Ružové tonikum PURITY VISION®, ktoré ľahko stiahne póry a pripraví vašu pleť na ľahšie vstrebanie účinných látok.
Krok č. 3 – hydratácia. Teraz je vaša pleť pripravená na intenzívnu starostlivosť a hĺbkovú hydratáciu. Do dlane si dajte potrebné množstvo Bio Ružového séra PURITY VISION® a aplikujte krúživými pohybmi na celú tvár, krk aj dekolt a nechajte vstrebať.
Krok č. 4 – výživa. Na umocnenie omladzujúceho efektu odporúčame sérum používať spolu s Bio Ružovým krémom omladzujúcim PURITY VISION®. alebo Bio Ružový pleťovým olejom PURITY VISION®, ktorý pleť rozjasňuje a chráni pred nežiaducimi vplyvmi okolia. TIP: Pre extra porciu hydratácie použite pred nanesením krému našu Bio Ružovú vodu PURITY VISION®.
Teraz ste vy aj vaša pleť pripravená ísť do sveta. Vždy krásna a očarujúce

HÝČKANIE PLETI: Bio Kávový pleťový peeling bol navrhnutý na šetrné čistenie pleti. Zanechá vašu pleť dokonale hladkú už za päť minút. Bio Kávový pleťový peeling efektívne zbavuje odumretých pleťových buniek, prebytočnej mastnoty a zvyškov líčidiel. Drobné zrnká kávy pleť tváre prekrvia a skvele ju tonizujú. Pri jeho pravidelnom nanášaní dochádza k uvoľneniu pórov, pohlteniu voľných radikálov a redukcii čiernych bodiek. Napriek tomu, že má peeling hrubšiu štruktúru, nemusíte sa ho báť použiť ani na citlivú pleť. Ak dávate prednosť jemnejšej textúre, potom siahnite po našom Marockom íle

PEELING TVÁRE: Jeho aplikácia je ľahká. Najprv ho vmasírujte krúživými pohybmi do vlhkej pokožky, nechajte 5 minút pôsobiť a následne ho starostlivo zmyte teplou vodou a jemne osušte.. Koža sa tak krásne prekrví a prehreje. Vďaka tomuto postupu bude pleť krásne rozjasnená a vláčna.