Bio Nechtíkové maslo

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Bio Nechtíkové maslo
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
120 ml
Skladom i
20 ml
Skladom i

Popis produktu

Bio Nechtíkové maslo

Bio Nechtíkové maslo je vhodné pre všetky typy pleti. Obzvlášť vhodné je pre veľmi citlivú a detskú pleť vďaka svojej šetrnosti. Bio Nechtíkové maslo regeneruje, zvláčňuje, posilňuje a chráni pokožku bez toho, aby na nej zanechal mastný film.
Bio Nechtíkové maslo je vyrobené tradičnou metódou pozvoľného macerovania zmesíka lekárskeho. Pri macerácii sú kvety nechtíka (calendula officinalis) na niekoľko týždňov naložené do kvalitného Bio Fair Trade Bambuckého masla. Do macerátu počas tejto doby preniká ich upokojujúca sila. Keďže nechtík lekársky nemá nijako výraznú arómu, výsledný produkt vonia po bambuckom masle, čo ocenia najmä citlivé osoby a priaznivci nevýrazných vôní.

Starostlivosť o pleť:
Ako výdatný denný krém alebo podklad pre make-up. Maslo stačí naniesť na vopred očistenú, vlhkú tvár a nechať ho chvíľu vstrebať. Zanechá pleť krásne hladkú a hydratovanú. Pre jeho ošetrujúce vlastnosti si ho zamilujete aj ako zjemňujúci balzam na pery.

Starostlivosť o telo:
Je vynikajúci ako hydratačný krém pre ruky a chodidlá a tiež ako lokálna starostlivosť pre suché lakte, kolená a chodidlá. Vďaka jeho bohato našľahanej textúre ho využijete aj pri masírovaní tehotenského bruška alebo pri masáži celého tela. V lete vám poslúži ako regenerujúca starostlivosť po opaľovaní.

Starostlivosť o bábätko:
Pri prebaľovaní ho použite na umytý zadoček bábätka. Rovnako dobre si poradí so šupinkami na hlavičke.

CRUELTY FREE and VEGAN Tento certifikát je udeľovaný spoločnosťou PETA. Zaisťuje, že žiadny z produktov, ani jeho ingrediencie, neboli testované na zvieratách, a navyše neobsahujú žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (včelí vosk, lanolín, karmín atď.).

Zloženie: Butyrospermum Parkii Butter*/**, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil. * Z ekologického poľnohospodárstva. ** Certifikované Fair for Life Fair Trade: 95,04 % z celkového obsahu.

Ďalšie produkty z radu Tělová másla:

Bio Vanilkové maslo

Purity Vision

Bio Vanilkové maslo

3 varianty od 4.6 
Bio Ružové maslo

Purity Vision

Bio Ružové maslo

3 varianty od 5.3 
Bio Levanduľové maslo

Purity Vision

Bio Levanduľové maslo

2 varianty od 4.7 
BIO Telové maslo

Purity Vision

BIO Telové maslo

150 ml za 9.8 €
Bio Purity Vision - Detské telové maslo
Posledný kus (200 ml)

Purity Vision

Bio Purity Vision - Detské telové maslo

4 varianty od 5.1