Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Bio Ružový olej na pery Q10
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
10 ml
Skladom i

Popis produktu

Bio Ružový olej na pery Q10

Bio Ružový olej na pery dokonale chráni, vyživuje a stará sa o popraskané pery. Vaše pery budú hodvábne jemné a jednoducho na zuľúbanie. Voňavý macerát damašskej zruže spolu s ošetrujúcimi olejmi poskytuje perám omladzujúcu a regenerujúcu starostlivosť. Olej vytvára na perách jemnú ochrannú vrstvu, ktorá pery vyživuje, chráni proti popraskaniu a zanecháva ich zamatovo hebké a lesklé. Pri pravidelnom používaní Bio Ružový olej na pery ľahko predíde vysušovaniu a praskaniu pier, ktoré pri rôznych vplyvoch počasia všetky dobre poznáme. Vďaka opojnej ružovej vôni budú vaše pery príjemne prevoňané.
Bio Ružový olej na pery je vyrobený tradičnou metódou pozvoľného macerovania, pri ktorom sú púčiky vzácnej ruže damašskej (rosa damascena) na niekoľko týždňov naložená dosmesi za studena lisovaných olejov. Túto vysoko kvalitnú zmes tvorí Bio Slnečnicový, Bio Jojobový a Bio Raw Arganový olej. Do macerátu počas tejto doby prechádzajú cenné vlastnosti aj opojná vôňa ruže.
Malé množstvo oleja roll-onkom rovnomerne naneste na pery a potom sa už nechajte obklopiť ružovým opojením. Vďaka malému baleniu môžete mať olej vždy po ruke a jednoducho sa tak stane vašim nenahraditeľným pomocníkom do nepohody.

Nanesením malého množstva oleja a masáží zjemníte kožičku okolo nechtov. Súčasne tiež posilníte nechty samotné. Bonusom vám budú krásne voňavé ruky.

Ďalšie produkty z radu Balzámy na rty:

Bio Levanduľový olej na pery

Purity Vision

Bio Levanduľový olej na pery

10 ml za 6.1 €
BIO balzam na pery 12 ml

Purity Vision

BIO balzam na pery 12 ml

5.1 
Bio Vanilkový olej na pery

Purity Vision

Bio Vanilkový olej na pery

10 ml za 6.2 €