Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Bio Vanilkový olej
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
100 ml
Skladom i Posledný kus
45 ml
Skladom i

Popis produktu

Bio Vanilkový olej

Bio Vanilkový olej ponúka regeneračnú starostlivosť pre všetky typy pleti. Obzvlášť vhodný je pre suchú a zrelú pleť. Jeho upokojujúca vanilková vôňa a príjemná konzistencia oleja je tiež ako stvorená pre ošetrujúci rituál v podobe relaxačnej masáže. Vďaka svojmu jemnému zloženiu a získanej certifikácii ho môžete bez obáv pridať aj do vodného kúpeľa vášho bábätka.
Bio Vanilkový olej je vyrobený tradičnou metódou pozvoľného macerovania z pravých vanilkových strukov (vanilla planifolia). Pri spracovaní sú pravé vanilkové struky na niekoľko týždňov naložené doza studena lisovaného bio slnečnicového, arganového a jojobového oleja. Do macerátu sa tak pozvoľna uvoľnia účinné látky vanilky vrátane jej sladkej vône.

Starostlivosť o pleť:
Olej je ideálny na každodennú starostlivosť o pleť. Pred aplikáciou treba pokožku dôkladne zbaviť nečistôt a potom ju navlhčiť. Pleť bude krásne jemná a rozjasnená.

Starostlivosť o telo:
Olej sa najlepšie vstrebáva po kúpeli, kedy ho pomocou krúživých pohybov votrite do vlhkej pokožky celého tela. Pokožku regeneruje a prispieva k obnoveniu jej prirodzenej pružnosti. Olej je tiež výborný na relaxačnú masáž alebo ako starostlivosť o suché ruky alebo chodidlá.

Starostlivosť o vlasy:
Ako regeneračnú kúru pre suché vlasy a rozstrapkané končeky. Votrite olej do vlhkých dĺžok vlasov, pričom zvláštnu pozornosť venujte svojim končekom, a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Následne svoje vlasy starostlivo vymyte obľúbeným šampónom. Vďaka pravidelnej aplikácii budú vaše vlasy pevné a nádherne lesklé.

Starostlivosť o bábätko:
Olej je skvelý pomocník pri prebaľovaní, kúpeli alebo k jemnej masáži. Zanechá pokožku vášho bábätka krásne vláčnu a upokojenú.

Zloženie:
Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit, Tocopherol.

CRUELTY FREE and VEGAN Tento certifikát je udeľovaný spoločnosťou PETA. Zaisťuje, že žiadny z produktov, ani jeho ingrediencie, neboli testované na zvieratách, a navyše neobsahujú žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (včelí vosk, lanolín, karmín atď.).
*Zekologického poľnohospodárstva.
**Prirodzená súčasť macerátu.

Ďalšie produkty z radu Tělové oleje:

Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vitamínom E

Purity Vision

Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vitamínom E

100 ml za 12.6 €
Bio Levanduľový čistiaci gél s mandľou, harmančekom a vitamínom E

Purity Vision

Bio Levanduľový čistiaci gél s mandľou, harmančekom a vitamínom E

100 ml za 12.6 €
Bio Ružový olej

Purity Vision

Bio Ružový olej

100 ml za 11.3 €
100% prírodný horčíkový olej

Purity Vision

100% prírodný horčíkový olej

95 ml za 8.5 €
Raw Bio Opunciový olej Roll-on

Purity Vision

Raw Bio Opunciový olej Roll-on

5 ml za 10.9 €