Horčíkový olej v spreji

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Horčíkový olej v spreji
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
200 ml
Skladom i

Popis produktu

POPIS
Horčík - Mg - magnézium - je minerál zastúpený v pôde, oceánoch, rastlinách, zvieratách a tiež v našom tele. Horčík sa podieľa na 600 reakcií prebiehajúcich v našom tele.
Nedostatok horčíka sa môže prejavovať radom príznakov. Od obezite, nespavosti, búšenie srdca, padanie vlasov, nervozity, zníženej sexuálnej túžby až po rannej kŕče v lýtkach. Nízka hladina horčíka v tele tiež narúša činnosť nadobličiek, ktoré produkujú antistresový hormón a tým je narušený aj režim dňa.

Horčík užívaný orálne môže spôsobiť laxatívne účinky čím sa rapídne zníži doba, v ktorej sa môžu minerály absorbovať. Najlepší spôsob ako pravidelne zvyšovať hladinu horčíka je kožné. Niektorí zdravotný experti začali nazývať kožnej aplikácii horčíka ako Transdermálna magnézium terapia (TMT). Horčíkový olej je získaný z čisto prírodného zdroja. Pochádza z prastarého európskeho morského dna Zechstein, ktoré je 250 000 000 rokov staré a 1600 metrov hlboké.

ZLOŽENIE
Aqua, Magnesium chloride (ZI® Brine - prírodný zdroj horčíka)

AKO POUŽÍVAŤ
Najlepšie je aplikovať denne po sprche. Aplikujte 1x denne na pokožku 5 - 10 krátkymi stlačeniami spreje a následne votrite do pokožky. Nechá sa absorbovať približne 30 minút. V závislosti na na Vašej voľbe sa môžete buď neskôr opláchnuť či zotrieť zvyšky oleja z pokožky. Prvých pár aplikácií môže mať za následok nepríjemné brnenie. Tento pocit by sa mal vytratiť pri dlhodobejšej aplikácii.

BALENIE
200 ml

UPOZORNENIE
Určené len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

ĎALŠIE OZNÁMENIE
V našej ponuke nájdete tiež ďalšie prípravky s horčíkom.