Narovnávacia kefa na vlasy GoBrush Mist

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Narovnávacia kefa na vlasy GoBrush Mist
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
 
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

ČO JE SILK ´N GOBRUSH MIST?

Silk "n GoBrush Mist je úplne nová STYLINGOVÁ KEFA S PAROU A TECHNOLÓGIOU 3D SMOOTH ING. Tento INOVATÍVNY PARNÝ SYSTÉM pre rovné vlasy kombinuje technológiu žehličky na vlasy a vyhrievanej kefy na rozčesávanie a maximálny kontakt s každým prameňom! Vďaka 23 rôznym nastaveniam teploty a širokým doskám s turmalínovým povlakom je stylingová kefa Silk "n GoBrush Mist vhodná pre VŠETKY TYPY VLASOV. Styling kefa sa tiež veľmi ľahko používa, vďaka praktickému LCD displeju môžete ľahko sledovať teplotu pri úprave vlasov, otočná šnúra zaisťuje, že sa ľahko dostanete kamkoľvek, zariadenie sa pohodlne drží, minimálna doba zahrievania tiež znamená, že úpravou vlasov nemusíte tráviť viac času, než je nevyhnutné.
So Silk ´n GoBrush Mist máte zaistené rovné, hodvábne jemné a zdravo vyzerajúce vlasy - každý deň alebo kedykoľvek chcete!
STYLING KEFA S TECHNOLÓGIOU 3D SMOOTH ING : JEDNODUCHÁ, RÝCHLA A BEZPEČNÁ!

Styling ová kefa Silk "n GoBrush Mist využíva technológiu 3D SMOOTH ING, KOMBINÁCIU PARY, TURMALÍNU A IONTOV. Vďaka tejto technológii môžete dosiahnuť požadované, hodvábne, rovné vlasy bezpečnejším spôsobom ako kedykoľvek predtým.
Pozrime sa bližšie na túto technológiu, aby sme pochopili jej jedinečné výhody.
TECHNOLÓGIA PARY
Na rozdiel od tradičnej žehličky na vlasy s plochými doskami má stylingovú kefu Silk "n GoBrush Mist dosky so štetinami a parným generátorom.
Para je voliteľnou funkciou, ktorú je možné vypnúť a použiť prístroj ako normálnu žehličku na vlasy.
GoBrush Mist dosahuje rovný vzhľad vlasu tým, že distribuuje teplo po vlasovej stope prostredníctvom pary, vyrovnávanie vlasov horúcou parou je pre vaše vlasy menej škodlivé, pretože počas tohto procesu dodáva para vlasom toľko potrebnosť vlhkosť a zabraňuje tak nadmernému vysychaniu. Vo výsledku je použitie GoBrush Mist oveľa bezpečnejšie, dokonca aj pre chemicky ošetrené alebo poškodené vlasy. Vďaka technológii pary vám GoBrush Mist zanechá lesklý a zdravo vyzerajúci lesklý povrch vlasov bez krepovatenia.
Výsledky tohto narovnania vlasov sú oveľa dlhšie v porovnaní s tradičnou žehličkou na vlasy, pretože para robí vaše vlasy odolnejšie voči vlhkosti.
TURMALÍNOVÝ POVLAK A IÓNOVÁ TECHNOLÓGIA
Styling kefa Silk "n GoBrush Mist má keramické doštičky s mimoriadne hladkým turmalínovým povrchom, takže sa vaše vlasy nebudú zachytávať, zamotávať ani poškodzovať teplom. Vedeli ste, že turmalín dodáva 20-krát viac iónov uzamykajúcich vlhkosť ako akýkoľvek iný typ dosiek žehličky? Suché alebo poškodené vlasy obsahujú kladné ióny a turmalín ich dokáže neutralizovať uvoľňovaním záporných iónov, čo má za následok hodvábne a lesklé vlasy. Turmalín tiež chráni prirodzené oleje vo vlasoch, pretože uzatvára vlhkosť a pri kontakte uzatvára vlasové folikuly.
GoBrush Mist preto zanecháva vaše vlasy rovné a nezamotané a zároveň ich chráni.
Dajte zbohom krepovateniu a pozdravte zdravo vyzerajúce vlasy!
PTC HEATING
PTC heating je skratka pre pozitívny teplotný koeficient. Tento typ ohrevu vytvára rýchly a energeticky účinný prenos tepla, vďaka ktorému Silk "n GoBrush Mist dosiahne teplotu 120 ° C za 40 sekúnd a 230 ° C za 3 minúty. Táto technológia taktiež zaisťuje rýchle ochladenie prístroja, čím zabraňuje prehriatiu a zaručuje väčšiu bezpečnosť.
V dôsledku toho sa predlžuje životnosť zariadenia


SPRÁVNA TEPLOTA PRE KAŽDÝ TYP VLASOV
Silk "n GoBrush Mist má 23 teplôt, od 120 do 230 °C s intervalmi po 5 °C. To znamená, že žehličku na vlasy je možné použiť na všetky typy vlasov. Jemné, poškodené a chemicky ošetrené vlasy sa najlepšie narovnávajú pri najnižšej možnej teplote, teda medzi 120 a 160 °C. Normálne vlasy je možné upravovať pri teplote medzi 160 a 190 °C.
Ak máte husté, hrubé a/alebo kučeravé vlasy, môžete nastaviť teplotu medzi 200 a 230 °C.
PRAKTICKÁ TEPELNE ODOLNÁ PODLOŽKA
Pri úprave vlasov môžete kefu GoBrush Mist bezpečne položiť na praktickú žiaruvzdornú podložku (je súčasťou balenia).
Podložku si môžete vziať so sebou na dovolenku alebo pokiaľ sa chystáte na večernú akciu a chcete si rýchlo narovnať vlasy


Použitie:
Používajte podľa návodu.

Ďalšie produkty z radu Styling vlasů:

AutoTwist - Automatická loknovacia kulma na vlasy
Posledný kus

Silk'n

AutoTwist - Automatická loknovacia kulma na vlasy

128.6