Quattro Titanium Precision ( 8 ks ) - Náhradné hlavice

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Quattro Titanium Precision ( 8 ks ) - Náhradné hlavice
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
8 ks
Skladom i

Popis produktu

Quattro Titanium Precision ( 8 ks ) - Náhradná hlavica

História značky Wilkinson Sword sa datuje až do 19. storočia, presnejšie do roku 1898. Značka, ktorá má na poli svoje zaslúžené miesto viac ako jedno storočie, od začiatku vzniku išla cestou vývoja holiacich strojčekov, ktoré budú dokonalým pomocníkom pri holení pre mužov. Na ženy však aj značka Wilkinson Sword nezabudla a ponúka aj prípravky starostlivosti o osobnú hygienu, určené pre nežné pohlavie.
Wilkinson: Perfektné oholenie pre mužov aj ženy

Rok 1971 znamenal prevrat značky Wilkinson Sword vďaka prvému ostrie, ktoré bolo zasadené do plastového puzdra a umožňovalo komfortné oholenie. Ženám sa značka začala prvýkrát venovať v roku 1994 s prvým holiacim strojčekom, na ktorý vďaka bezpečnosti, nedali ženy po celom svete dopustiť.
Kvalita s viac ako 100 ročnou tradíciou

Teraz značka ponúka širokú škálu výrobkov, ktoré uľahčujú a spríjemňujú holenie mužom aj ženám naprieč celým svetom. Okrem kvalitných holiacich strojčekov, ktoré sú vlajkovou loďou firmy, značka ponúka ďalšie produkty v starostlivosti o krásnu pokožku pri holení. Vychutnajte si dokonalé oholenie so značkou Wilkinson Sword, ktorá má skúsenosti s krásnou pokožkou po holení už viac ako 100 rokov.